Субота, 27.04.2024, 21:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Бодибилдинг
Меню
Вхід
Реклама
ВК
Пошук
Календарь
Часи
Архів записів
Опитування
Для чого ти ходиш в зал?
Всього відповідей: 129
Друзі сайту
Satellite-plus GTA-ACTIVE
Лічильник
Яндекс.Метрика
Соціальні мережі
Головна » 2013 » Липень » 17 » Бодибілдер Декстер Джексон на кубку Арнольд Классик 2013.(Біографія і Фотогалерея)
08:47
Бодибілдер Декстер Джексон на кубку Арнольд Классик 2013.(Біографія і Фотогалерея)
 Біографія
Декстер Тайрон Джексон народився 25 листопада 1969 року в Джексонвіллі, штат Флорида.

У школі Декстер активно займався різними видами спорту, але коли перейшов у старші класи, зупинився на бігу. Вже тоді він почав ставити рекорди (наприклад, здолав сорокаметрову дистанцію за 4.2 секунди. На той час це був один з найкращих результатів у країні).

Декстер хотів поступити в інститут, але його подруга завагітніла, і замість бажаного вступу він вирішив піклуватися про свою сім'ю. Батьки подруги, дізнавшись про те, що трапилося, вигнали її з дому, і в житті молодого спортсмена почалася чорна смуга. Незабаром після цього засмучена пара отримала квартиру, Декстер став працювати кухарем у місцевому ресторані, і життя поступово увійшла в спокійне русло.

Однак Декстер продовжував займатися спортом, і коли спортсмену виповнилося 20 років, друзі порадили йому виступити на змаганнях з бодібілдингу. Впевнений у своїх силах, Декстер готувався всього три тижні, і з легкістю виграв свій перший турнір. Багато в чому йому допомогло його спортивна статура і "супергенетіка". Так легко почалася кар'єра Декстера в бодібілдингу, але його наступні численні досягнення в конкурсах підтверджують його здатність тяжко працювати і його сильну волю.

У 1994 році Декстер став абсолютним чемпіоном Південних штатів у середній вазі. Через рік він здобуває перемогу на першості США в першій важкій вазі. У 1998 році він перемагає на Північно-Американському чемпіонаті, після якого вирішує спробувати сили серед професіоналів.

Декстер знімається в численних відео "Battle for the Olympia" (Битва за Олімпію), і випускає свій власний DVD під назвою "Титани", який дає уявлення про його важких щоденних тренуваннях.

Хоча Декстер і продовжував покращувати свою статуру, багато хто сумнівався в його здібностях. По суті справи, деякі "авторитети" бодібілдингу вважали, що Декстер ніколи не зможе перевершити "монстрів" цього спорту. Тим не менш, він швидко довів всім, хто сумнівається їх неправоту. Напружена і самовіддана робота Декстера дійсно була не марна, і він здобув свою другу професійну перемогу у Шоу сили GNC в 2003. На цьому успіхи Декстера не закінчуються. На початку 2004 року, Декстер виграє Айронмен Про, стає третім на Арнольд класик а потім займає два перших місця в Сан-Франциско Про Гран Прі (San Francisco Pro Grand Prix) і на Австралійській Гран Прі (Australian Grand Prix). Декстер Джексон брав участь в Олімпії в 2004 році, посівши четверте місце. У 2005 він свідомо пропустив цей турнір, присвятивши себе уселенія підготовці. Його виступи на головному змаганні Містер Олімпія завжди справляють сильний громадський резонанс. На думку багатьох фахівців, Декстер являє собою той тип бодібілдера, який повинен витіснити нинішніх метрів з їх величезною масою. У 2006 році Декстер знову стає четвертим, повторивши результат дворічної давності.

Зараз очевидно, наскільки багато чого домігся видатний спортсмен за цей період, адже в 2008 році він займає перше місце у двох найбільш відомих і престижних змаганнях Арнольд класик і Містер Олімпія.

Трохи про життя Декстера: Спортсмен обожнює дорогі костюми і взуття. Вдома у нього цілу шафу одягу від Армані. У їжі найбільше він любить американську піцу.

Офіційно Джексон одружений, у нього четверо дітей. Але недавно вони з дружиною роз'їхалися.

Ріст : 168см.
Вага : 99 кг.
Вага в міжсезоння : 107 кг.
Біцепс : 55 см.
Талія 70 см
Грудна клітка 136 см

Фотогалерея

Переглядів: 1273 | Додав: Vasja | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz