Неділя, 28.04.2024, 00:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Бодибилдинг
Меню
Вхід
Реклама
ВК
Пошук
Календарь
Часи
Архів записів
Опитування
Для чого ти ходиш в зал?
Всього відповідей: 129
Друзі сайту
Satellite-plus GTA-ACTIVE
Лічильник
Яндекс.Метрика
Соціальні мережі
Головна » 2013 » Липень » 7 » Жахлива сила рук або як зміцнити хват
12:30
Жахлива сила рук або як зміцнити хват

Великі руки не завжди є сильними. Справжня сила полягає не в розмірах м'язів, а в наших сухожиллях. Тому, щоб швидко і ефективно збільшити силу рук, починати потрібно з зміцнення зв'язок і сухожиль, а не нарощування м'язів. Перш за все потрібно приділити увагу передпліччях, так як сила рук залежить від сили хвата.

Кращі вправи для зміцнення сили хвата

Сильні руки беруть початок з сильних кистей і для їх розвитку як не можна краще підійдуть кистьові еспандери. У звичайних спортивних магазинах ви знайдете еспандери з силою опору близько 36 киллограммов, що підійде хіба для розвитку силової витривалості кистей. Для того щоб максимально збільшити силу, вам знадобиться більш жорсткий еспандер, який можна підібрати в інтернеті. Починайте займатися з еспандером, який ви зможете стиснути до десяти разів.

Для зміцнення кистей також рекомендую придбати тенісні м'ячі. Крім того, вправи з тенісними м'ячиками дозволяють тренувати хват і пальці рук. Для армрестлерів особливо корисне виявиться вправу на статику всіма пальцями відразу. Також можна виділити такі вправи з тенісним м'ячиком:

- Вдавлюємо м'ячик великим пальцем (тренуємо великий палець для посилення щипкового хвата);

- Вдавлюємо м'ячик чотирма пальцями (тренуємо кисть і пальці руки);

- Долонями обох рук максимально сильно здавлюємо м'яч.

Для розвитку пальцевого хвата вкрай ефективним є утримання млинців. Візьміть млинець за край пальцями і утримуйте максимально можливу кількість часу. Починайте з невеликих млинців (10-15 кг) і поступово збільшуйте навантаження.

Наступна вправа вис на перекладині. Тут все зрозуміло - чим більше ви підтягуєтеся і чим довше вісіте на турніку, тим сильніше кисті і руки вцілому. Єдина умова для зміцнення кистей - підтягуватися бажано на товстій поперечині або удерживаясь на 2-3 пальцях.

Відмінно зміцнить хват лазіння по канату. Важливо щоб канат був профессіонольний (6 сантиметрів в діаметрі). Головна умова - по канату лазити потрібно без допомоги ніг. Найскладніший рівень це лазити по канату однією рукою. Для цього потрібно вміти підтягуватися на одній руці.

Також для збільшення сили рук відмінно підійде тренажер Сотсков. Даний тренажер задіює навіть найглибші м'язи, які не беруть участь у звичайних силових вправах, завдяки цьому ви набагато ефективніше і швидше збільшите силу рук. Більш докладно про тренажер Сотсков читайте і дивіться відео тут http://www.bison-1.com. Тренажер Бізон Сотсков вже оцінили десятки тисяч покупців, серед яких представники більше двадцяти видів спорту. Він надзвичайно ефективний для відновлення рук після різних травм.

Наступне вправляючись дуже ефективно розвиває згиначі-розгиначі запястьев. Для його виконання нам знадобиться роллер, який можна зробити самостійно. Візьміть рівну дерев'яну круглу палицю довжиною приблизно 30-40 сантиметрів. Чим товщі палиця - тим краще. За середині просвердлите отвір і протягніть крізь нього білизняний мотузок, за кінець якої прив'яжіть обтяження. Довжина мотузки повинна бути такою, щоб коли ви підніміть руки прямо перед собою, обтяження стосувалося статі. Вага обтяження не повинен бути великою. Для початку цілком вистачить 5 кілограм. Утримуючи роллер з обтяженням на випрямлених перед собою руках, почніть накручувати мотузку, піднімаючи обтяження. Потім, розкручуючи мотузку, поверніться у вихідне положення. Зробіть три підходи до вімови.
Переглядів: 3299 | Додав: Vasja | Рейтинг: 3.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz