Субота, 27.04.2024, 16:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Бодибилдинг
Меню
Вхід
Реклама
ВК
Пошук
Календарь
Часи
Архів записів
Опитування
Для чого ти ходиш в зал?
Всього відповідей: 129
Друзі сайту
Satellite-plus GTA-ACTIVE
Лічильник
Яндекс.Метрика
Соціальні мережі
Головна » 2013 » Липень » 5 » Молоко - важливий продукт у бодібілдингу
17:22
Молоко - важливий продукт у бодібілдингу
Не дарма в дитинстві наші батьки говорили: «Пий молоко - будеш здоровим». Насправді, молоко - дуже корисний продукт, який вносить свою лепту у здоров'ї.

 А підтвердженням тому служить призначення продукту: для вигодовування молодого організму. Молоко багате численними мікроелементами, вітамінами, мінералами і, думається, сперечатися з цього приводу ніхто не стане.У спеціальних таблицях вмісту білка Ви можете побачити калорійність різних продуктів, у тому числі і молока.Якому молоку в бодібілдингу віддати перевагу?Головний критерій - жирність. 

Жирне молоко не підійде для такого виду спорту. Вашій дієті не доведеться за смаком «термоядерна» поєднання жиру, швидких вуглеводів і білка.Спосіб обробки. Всім відомо, що свіже молоко - це справжній «склад» мінералів і вітамінів. Проте деякі види обробки даного продукту сприяють знищенню всіх його корисних властивостей. При ультрапастеризації молоко втрачає деяку частку своїх властивостей, однак це не найгірший варіант його обробки.

Стерилізований варіант молока може бути охарактеризований взагалі стовідсоткової втратою вітамінів. Найчастіше таке молоко тривалого зберігання.Якщо Ваш шлунок добре сприймає лактозу, тоді молоко для бодібілдингу - неймовірно корисний продукт. 

Якщо ж у Вас є подібні проблеми з шлунково-кишковим трактом, тоді вживання протеїнів (головний «концентрат» яких - молочний білок) також може посприяти загострення недуги.
Переглядів: 629 | Додав: Vasja | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz