Понеділок, 06.05.2024, 11:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Бодибилдинг
Меню
Вхід
Реклама
ВК
Пошук
Календарь
Часи
Архів записів
Опитування
Для чого ти ходиш в зал?
Всього відповідей: 129
Друзі сайту
Satellite-plus GTA-ACTIVE
Лічильник
Яндекс.Метрика
Соціальні мережі
Головна » 2013 » Червень » 12 » Вміст білка в продуктах.
22:49
Вміст білка в продуктах.

 Вміст білка в продуктах - актуальне питання не тільки для бодібілдерів, але й для звичайних людей, які не займаються спортом.
 Але тому, хто займається будь-яким спортом і тим більше бодібілдінгом, знати вміст білка в продуктах просто необхідно. Це не означає, що нам потрібно вчити, в якому продукті, скільки грам протеїну. Просто це потрібно осмислити і трохи запам'ятати.
 Нижче наведена таблиця вмісту білків у продуктах, а так само жирів і калорійності.
 Основним джерелом тваринного білка, безсумнівно, є м'ясо і риба. Збільшуючи споживання протеїну, на ці продукти слід звернути увагу в першу чергу.
Таблиця вмісту білка в продуктах.
  У даній таблиці, продукти розташовані по категоріям. У першій колонці вказано кількість білка в продуктах, у другій - жиру, а в третій - калорійність продуктів:

 Курячі яйця - продукт номер один для бодібілдера. Вміст білка в цих продуктах досить переконливий. Крім того, яєчний білок, вважається ідеальним за своєю структурою і засвоєнням.

Варене м'ясо - .М'ясо є основним джерелом тваринного білка. З точки зору користі, корисніше варене м'ясо або приготоване на пару, так як в такому вигляді в ньому міститься більше корисних речовин і менше шкідливих жирів. Серед бодібілдерів найбільш популярні курячі грудки і пісна яловичина.
  Курячі грудки багаті білком і вних майже не міститься шкідливих жирів. Це дієтичний продукт. 
  Яловичина ж поєднує в собі набір таких корисних компанентов, як цинк і залізо, які корисні не тільки для організму в цілому, але ще й роблять позитивний вплив на вироблення тестостерону, так необхідного бодибілдеру і будь-якому іншому спортсменові.

Смажене м'ясо -.М'ясо, як правило, смажать на олії, що додає йому додаткову кількість калорій. Крім того, в сковороді, наприклад, увесь жир, який стікає з м'яса, знову кантактірует з ним, що не дуже добре з точки зору дієти. Відмінне рішення в цій ситуації-аерогриль, де м'ясо відмінно прожарюється, а насичені жири стікають в спеціальний резервуар. Знову ж таки, калорійність тут може бути різною, в залежність від того, який спосіб смаження ви використовуєте. Так само, вміст жирів у біфштексі й аналогічних продуктах може відрізнятися, залежно від рецепту приготування. У таблиці вказані середні значення:

Варена риба- . У рибі, на відміну від м'яса, міститься менше жирів і вони не так шкідливі. При цьому, риба містить в собі достатню кількість білка та інших корисних для організму речовин.

Морепродукти . У морепродуктах, як і в рибі, міститься велика кількість протеїну і майже не міститься жіра.Морепродукти-відмінна їжа для бодібілдера.

Смажена риба . Риба, навіть смажена, містить у собі не так багато жирів. Але знову ж таки, все залежить від приготування. Якщо залити сковороду наполовину маслом, то кількість калорій, природно, збільшиться.

Ікра . Ікра-продукт, з якого надалі з'являється новий живий організм. І, природно, в ній зібрано величезну кількість не тільки білка, але і всіх інших, життєво важливих компонентів.

Молочні продукти нежирні . Вибираючи молочні продукти, слід звернути увагу на% жирності. Думаю, що зайві жири нам ні до чого.

Молочні продукти середньої жирності.

Молочні продукти жирні . Таких продуктів краще уникати.

Бобові . Так звані, боби, теж досить корисний продукт, хоча бобові й не містять великої кількості білка. За то це білок рослинний, який за своєю структурою відрізняється від тварини і так само нам необхідний.

 Відсоток вмісту білка зазначений у сухій масі продукту.

Горіхи . Горіхи є відмінним джерелом рослинного білка, але достатньо калорійні. По цьому не слід зловживати горішками.


Каші . Ми не розглядаємо каші, як джерело білка. У них свої переваги. Каші і крупи-відмінне джерело вуглеводів, для забезпечення свого організму енергією для тренувань і побудови м'язів.


Фрукти . Фрукти, як і овочі, є в першу чергу носіями вітамінів.


Гриби . Свіжі гриби, подаровані нам самою природою, не тільки смачні, але й корисні.Хоча вміст білка в них теж не велике.


Мед. Мед - незамінний продукт для спортсмена. Це єдиний продукт в світі, в якому міститься майже вся таблиця Менделєєва.


Сири


Хлібобулочні вироби . Хлібобулочні вироби краще не вживати у великих кількостях. Хоч у них не так багато жирів, за те величезна кількість вуглеводів.

Переглядів: 4838 | Додав: Vasja | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz